Sunday, March 31, 2013

Another Happy Day

Assalamualaikum,
Cuaca hari ini dan hari-hari yang lepas dalam bulan ini sangatlah cerah dan panas sentiasa. Seronok kalau cuaca cerah, sidai baju cepat kering tapi sebenarnya berpeluh-peluh dalam segala lipatan lemak yang ada. haha. Baju kena selalu tukar kalau tak habis ber'ruam' (bukan beruang yea) badan sebab peluh. Jadi selalulah mandi yea tak pun dok bawah 'air-cond' jea.


Hari ini Asyik pergi tengok mak kat hospital lagi. Alhamdulillah mak Asyik semakin sihat cuma perlu banyak rehat. Di hospital mak Asyik banyak buat fisioterapi untuk memulihkan anggota badan yang tak berapa nak berfungsi dengan baik. Harap cepat baiklah. Tak sabar nak bawa mak balik ke rumah.


Pemandangan dari hadapan rumah. Cerah dan cantik.




Balik dari hospital jea makan potato bread dengan strawberry jam and butter. Untuk makan malam ini. huhu. Rindu masakan mak.

Till Next Entry.
xoxo

10 comments:

  1. Replies
    1. happy go lucky petua utk nampak muda..muda ke?hehe

      Delete
  2. lovely photos
    you are so beautiful :)
    I have followed you a long time ago, if you want you can stop by at my blog and follow me too :)
    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Jenny..
      will visit you ok dear..:)

      Delete
  3. Alhamdulillah. Semoga mak bertambah baik...

    ReplyDelete
  4. rin doakan mak Asyik cepat3 smbuh. =)

    ReplyDelete
  5. cantik 2 beradik posing....eika doakan mak asyik cepat sembuh yer....memg sunyi klu dorg takda kat umah....semua benda jd tak kena ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Eika..In Shaa Allah..:)

      Delete