Monday, February 4, 2013

Zaman Terlebih Kesenian

If you carry your childhood with you, you never become older.

Look at the child who hold the microphone. It was me! haha.

With one of my friend. Asyik yang sebelah kiri tu.

Joined the school band.

Menyertai dikir barat dan mewakili sekolah untuk peringkat daerah. huhu

Yang ini tak ingat masa form berapa tapi tempatnya di Pesta Pulau Pinang tahun 2003. Owh, waktu tu baru habis sekolah menengahlah. Gambar kecik jea, satu-satunya gambar yang ada. Yang lain tak tahu dah kemana hilang. Zaman gila dan terpengaruh dengan AF. uhhh tak senonoh betul, masih takde pendirian yang tetap jadi macam itula. Sekarang pun masih belajar utuk mengenali diri sendiri yang kadang-kadang sukar diduga. haha. InsyaAllah perbaiki diri dari masa ke semasa. Till next entry. xoxo

6 comments:

  1. Wahhh.. is that u??? Keringnyaaa.. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah Nina..dulu kering sekarang dah gemuk gedempol..haha

      Delete
  2. picture pancaragam tu tak perasan yang mana satu asyik sbb semua sama color ja....rindu kengkawan lama....mana dorg keja n blajar yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat area hujung tu kot..yg pegang melodion tu..yg berdiri.

      Delete
  3. boleh tahan asyik nie..pandai bernyanyi jugekkk!

    ReplyDelete