Saturday, February 23, 2013

Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya

Assalamualaikum,
Terima kasih Nazirah sebab tag blog Asyik untuk join segmen ini. Dah lama tak join mana-mana segmen yang kengkawan buat. 

Cara buat entry ::

1. Nyatakan nama blog korang?
Asyik Maiburogu means Asyik My Blog or Asyik punya Blog.
Maiburogu in Japanese maksudnya My Blog. So dah tahu kan kawan-kawan..

2. Tarikh mula blogging?
2 February 2010 tapi bergiat aktif dalam bulan April.

3. Kenangan manis & pahit semasa berblog?
Kenangan manis sepanjang ber'blog' bila followers makin meningkat dan ada yang sudi baca dan komen pada entry yang Asyik buat. haha. Kenangan pahit bila gambar dalam blog, Asyik terdelete melalui Google+ habis semua entry yang dulu gambarnya keluar tanda X. huhu

4. Idola korang masa mula berblog?
Idola tak sure tapi Asyik suka tengok blog fesyen. Pastu suka tengok blog yang suka buat contest. Sebab nak dapat hadiah free. hihi

Nak join klik SINI.

Tag:
http://aisyahsriaiman.blogspot.com
http://nurulhusnakhai.blogspot.com

14 comments:

  1. Ok. Now dah tau maksud maiburogu. Hihi. Asyik. Nape google delete ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. silap sndiri juga pg delete gmbr dlm google+ tu, kan blog terus link dgn google+ so automatik hlglah gmbr2 dlm blog juga..huhu

      Delete
  2. dari segmen yang sama, done follow you.

    tolong saya dekat sini boleh
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farah..InsyaAllah akan melawat blog Farah..:)

      Delete
  3. salam... ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Ayu, InsyaALLAH Asyik akn singgah nanti..:)

      Delete
  4. datang dari segmen nie...follow sini :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html


    jemput2 ler ke rumah cik akak dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..insyaallah mmg akan dtg melawat..:)

      Delete
  5. salam singgah dari segmen yang sama http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Sam..akan singgah nanti..:)

      Delete
  6. done follow dari segmen yg sm http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ieta..mmg akn dtg melawat nanti..:)

      Delete