Tuesday, February 19, 2013

Bloglist Asyik

Assalamualaikum,
Kadang-kadang rasa bosan tak tahu nak buat apa dirumah. Al-maklumlah Asyik sekarang belum bekerja full time, baru habis belajar katakan. Tunggu konvokesyen bulan tiga ini barulah excited sikit nak bekerja. 

Disebabkan takde kerja yang menambah ilmu untuk dibuat buat masa sekarang jadi Asyik terfikir apa salahnya kalau Asyik buat senarai blog yang pernah singgah dan komen pada blog Asyik. Lagi mudah untuk Asyik buat blogwalking dan kengkawan pun boleh guna kalau nak buat blogwalking melalui bloglist yang Asyik buat itu. 

Korang boleh tengok pada sidebar Asyik sebelah kanan ada group fashionista, princess, prince and boutique. Buat masa sekarang bloglist itu jeala yang Asyik selalu buat blogwalking jadi Asyik rasa macam nak tambah lagilah senarai bloglist pada blog Asyik ini. Lagi meriah dan seronok nak baca.


Untuk itu korang boleh tinggalkan link blog korang kat komen dibawah jadi Asyik boleh letak pada bloglist di blog Asyik. Bersama-sama kita boleh buat blogwalking yea. Dan lagi satu boleh menambah follower di dalam blog masing-masing. Bestkan macam itu semua dapat faedahnya dan dengan setiap entry yang kita baca dapat kita menambah ilmu. Jangan lupa tinggalkan link blog korang yea. 

Till next entry. xoxo.

12 comments:

  1. Replies
    1. thanks atika, td mmg dok cri blog link atika tp xjumpa..hihi..

      Delete
  2. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

    Wah!! blog kita dah masuk bloglist dia maa.. Terima kasih sis!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab blog awak best utk dibaca, letak kt situ senang nak buat blogwalking selalu..hihi..sama2..:)

      Delete
  3. tq..singgah tadi..nak masuk juga bloglist,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/

    nak masuk bloglist saya, klik --> http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/siapa-nak-masuk-dalam-bloglist-nazirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..boleh jea nazirah..
      wah, saya terjah nanti yea..:)

      Delete
  4. Replies
    1. thanks Anna..your blog already in my bloglist:)

      Delete
  5. nurulhusnakhai.blogspot.com
    kak,kalau taknak letak link saya dulu pun takpe,saya baru je nak start balik menulis.tp just so u know my blog exist hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..boleh jea dear letak..keep update k..:)

      Delete
  6. kalo byk2 nanti blog berat tau...just sharing dr otai blog...betui ka ?? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea ke, xsure lah..setakat ni ok jea..klu gmbr besar2 mybe blog berat..:)

      Delete