Monday, February 4, 2013

Amazing ZALORA

Assalamualaikum,
Isnin merupakan permulaan hari untuk sesiapa yang bekerja dan kadang-kadang merupakan hari yang paling malas dan paling kurang bersemangat untuk kita. Jadi untuk menyemarakkan lagi semangat pada hari Isnin jom semua kita membeli-belah online di ZALORA


Asyik pun cukup bersemangat hari ini sebab dapat membeli-belah di ZALORA. Salah satu 'online shopping' yang popular sekarang ini. Nak membeli-belah disini sangatlah mudah. Hanya perlu daftar dan anda dah boleh membeli-belah. Selesai sahaja mendaftar anda akan menerima 'voucher' bernilai RM20 untuk digunakan. Free jea dapat 'voucher' dengan hanya mendaftar di ZALORA. Untuk pembayaran pula ZALORA menyediakan pelbagai jenis kaedah yang boleh anda gunakan seperti dibawah. Yang paling Asyik suka ialah CASH ON DELIVERY tak perlu nak susah-susah bayar online tunggu jea penghantaran barang yang dibeli sampai dan barulah kita bayar. Mudah kan. Bestlah ZALORA ini.


Terdapat pelbagai jenama yang membuatkan kita rambang mata tapi yang penting semuanya cantik dan mudah sebabnya klik sahaja dimana-mana yang kamu suka sudah pasti akan terhidang busana yang cantik-cantik. Jom tengok Asyik shopping apa kat ZALORA. First Lady Jubah or Kaftan dibawah sangat menarik perhatian dan harganya sangat berpatutan. Teringin nak pakai waktu ke kenduri ataupun event yang tertentu. Sangat cantik. Sekarang Asyik cuma menunggu barang yang dibeli sampai ke rumah saja. InsyaAllah dalam masa 2 hari akan sampai. Wah, tak sabarnya nak mencuba baju baru. Korang apa tunggu lagi. Jom terjah ZALORA. Jangan ketinggalan untuk membeli-belah di ZALORA.


Dapatkan di ZALORA.

1) Website: Zalora Malaysia 

Till next entry.
xoxo

2 comments:

  1. wahh! shopping ka zalora akak ye..hihii..nanti nak try la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..harga kt zalora murah2 la dear..:)

      Delete