Monday, January 7, 2013

Tower Accessory Holder

Assalamualaikum,
One of the best and cute item at Daiso. Tower accessory holder yang murah dan comel untuk letak aksesori. Terdapat dalam pelbagai warna pastel seperti purple, pink, yellow and green. Sangat cantik untuk diletakkan atas almari makeup anda. hihi. Asyik dah dapatkan satu korang bila lagi. Comel tau. Lepas ini nak beli warna pink pula. Don't worry Asyik akan share lagi nanti bila dah beli dan Asyik ada beli barang baru kat Daiso today tapi next entry Asyik share yea. Dah macam kerja kat Daiso pula. haha. Giorgio Izas hadiah kan tower accessory holder ini. Thank you. Muahh..:p

Nak lebih tinggi tambah jea kat atas muncung tu.

Till next entry.
xoxo

6 comments:

  1. kita pun ada satu cenggini. senang dan memang organise well

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup btul..cantik dan mudah nk hias..:)

      Delete
  2. Semua barang kat daiso comel2 and murah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pg daiso ade saje nk beli sbb comel2..

      Delete
  3. rin punya color pink.rin jdikan tmpt ltk brooch =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..pink pun cantik..nanti nk beli lg..kih2

      Delete