Sunday, January 27, 2013

Master's Show 2013: Others Artwork

Assalamualaikum,
Asyik cuma nak berkongsi some artwork from master's show 2013 di Uitm, Jalan Othman. Ada artwork yang sangat Asyik suka dan Asyik rasa sangat unik. Memang tak pernah terfikir pun nak buat macam itu. Diharapkan kawan-kawan Asyik yang semuanya sudah habis master dapat meneruskan kerjaya masing-masing dengan lebih berjaya. InsyaAllah. Let's check it out.

Artwork yang dibuat daripada kulat. Selain dari kulat kita panggil apa ek?haha.


Nice artwork by Sariy.



By Fadilah Karim.

Di dalam setiap gambar diatas terdapat tulisan kaligrafi yang diselitkan didalam setiap urat. By Firdaus Mahadi.

Didedikasikan kepada anaknya yang hilang Faris. Hope suatu hari nanti kak Elis dapat berjumpa dengan anaknya semula.




By En. Nasir.


By Azrin Mohd.

By Alicecia Tan.






Till next entry.
xoxo

6 comments:

  1. cantiknya semua. kreatif kan.. emmm awak, rasa macam nak tahu pulak pasal anak Elis yang hilang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think you can read here.. *http://ferriswithlove.blogspot.com/
      maybe boleh explain ckit kot..
      setiap kali tgk or baca kisah dia mesti rasa sedih dan nk mengalir air mata..
      malah bila tgk master show dia pun ada pensyarah yg menangis..hope dia dpt jmpa anak dia balik..

      Delete