Saturday, December 8, 2012

The Big Bad Wolf Book Sale 2012: The World's BIGGEST Book Sale!

Assalamualaikum,
The Big Bad Wolf Book Sale began yesterday!.. Awesome book sale ever. Sangat murah dan best. Untuk 3 hari pertama mereka tak tutup kedai ok. Which means 63 hours straight and non-stop. wehuuu, bestnya. boleh lepak lama-lama kat dalam tu sambil memilih buku yang best. Asyik memang akan terus pergi ke section design untuk mencari buku design apa yang ada dan berkaitan dengan thesis Asyik dan memang bertuah sebab ada. Yes, pasti akan pergi lagi untuk kali kedua nanti. Event ini berlangsung sehingga 23 Disember 2012. So cepat serbu yea kengkawan.







   

   

Rasa nak bawa balik semua buku yang ada.



Necklace was given by Hidaya from SWEET SCENT. You can see it HERE.

 Tiba-tiba ada barbie pula. Nak tengok sikit barbie ini comel ke tak. Kat The Mines ni

Ta daaaa. comel la juga.hihi. Baju dia cantiknya.

Till next entry. Bye.

10 comments: