Monday, December 31, 2012

Eye Glass Candy

Assalamualaikum,
Anyone kat sini yang masih sudi membaca blog Asyik ini yang masih ingat tentang eyeglass candy. I don't know if kanak-kanak skrg makan ke tidak coklat ini but zaman Asyik dulu memang suka sangat dengan coklat ini. Kalau sekarang mungkin korang beli M&M kot. hihi. This coklat cute kan. Tak ku sangka zaman kanak-kanak ku dulu awesome juga. Sape tak pernah makan coklat ini memang rugilah. Banyak terjual kat kedai runcit dan kalau ada dengar bunyi loceng kat luar rumah dan nampak motorsikal pakcik India yang jual roti confirm akan tahan dan beli coklat ini. haha. Zaman kecil memang best. Tak perlu pun nak risau yang bukan-bukan. Yang kita tahu masa itu dapat makan dan dapat main dah cukup seronok. Semakin kita membesar semakin banyak cabaran yang perlu dilalui tapi takpe semua itu untuk mematangkan diri kita supaya lebih maju kehadapan. Betul tak? hihi. Anyway, Selamat tinggal kenangan 2012 dan selamat datang 2013. Happy new year untuk kengkawan semua. 



Till next entry. 
xoxo

No comments:

Post a Comment