Tuesday, December 25, 2012

Daiso

Assalamualaikum,
Daiso satu tempat yang menyeronokkan bagi Asyik sebab kat sini semuanya berharga RM5. Selalunya Asyik akan ke Daiso Sunway Pyramid. Setiap kali masuk pasti ada yang akan melekat kat tangan ini. Tak pernah bosan kalu masuk Daiso. Dari sekecil-kecil barang sampai yang besar memang semuanya menarik cuma duit jea tak berapa nak menarik kalau nak beli semua barang. haha. Yang terbaru Asyik jumpa satu bag Hello Kitty yang boleh mengisi syiling kedalamnya tapi Asyik tak letak syiling pun Asyik letak handphone. haha. Comel sangat-sangat. Kalau peminat Hello Kitty macam Asyik ini mungkin akan terus beli tanpa mengira duit. haha. Satu lagi yang Asyik jumpa ialah wooden box yang classic. Asyik suka sebab nampak english style gitu. Kononnya boleh letak dalam bilik dan isikan bunga segar. wahhh. mesti cantikkan.

Hello Kitty Coin Purse.

Wooden Box.

Till next entry.
xoxo

8 comments:

  1. Bila la kat shah alam nk ada daiso..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah xde kan kt Shah Alam..bru terfkr..
      yg ada dekat sunway pyramid, the curve, penang dkt queensbay mall yg lain xsure..
      rasanya ade 9 store daiso di malaysia..:)

      Delete
  2. Replies
    1. A'AH KT THE MINES..LUPA PULA SBB JARANG PG SANA KAN..HIHI
      thank you dear..:)

      Delete
  3. kedai rm5 ek~~ heee.. ske gak g kdai2 cm tu..
    tapi mmg abis duit la itu, ini nk beli hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2..mmg hbs duit klu msk kdai ni..:)

      Delete