Saturday, November 17, 2012

Two is better than one..

Assalamualaikum,
This is entry about clever boy name Akid. Bakal anak saudara Asyik. Sangat manja, baik dan memang tak tahu duduk diam dan satu lagi pandai posing rupanya Akid ini. Lepas ambil gambar melompat-lompat dia seronok. hihi. Sebenarnya waktu ini sedang menunggu mamanya Akid yang terpaksa masuk ward sebab adik Akid baru dilahirkan pada 12.11.12 dan dijangkiti demam kuning. Nak menghilangkan kerisauan Akid yang tak habis-habis mencari papa dengan mama dia jadi bawalah dia keluar jenjalan kejap. Kesian baby dan mama terpaksa stay kat hospital. Tapi alhamdulillah hari ini baby Delisa dan mamanya Akid dah keluar dari hospital tapi kena betul-betul perhatikan Delisa supaya demam kuningnya tak naik lagi. Hope cepat-cepat sembuh Nur Delisa. Auntie tak sabar nak main-main dengan Delisa dan Akid sekali. hihi. 


Mula-mula malu Akid nak bergambar tapi lama-lama bukan main lagi dia posing.


Tengok dah nampak perut dia . haha.

Muka sedih mencari papa dengan mama.

Dengan uncle Akid. Sweet jea. Pandai pula dia posing.

Bye. Till Next Entry.
Love from Akid. hihi

4 comments:

  1. wah shooping d ikea ~
    heee banyk membeli ke.. ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..dear you tersilap entry ni..but it's ok..
      xdela byk sgt shopping cuma utk tmbh ckit2 jea brg kt umh..:)

      Delete