Saturday, November 10, 2012

♥ Lots of Fun in 2 Days

Assalamualaikum,
Another activities yang menyeronokkan iaitu window shopping dan makan-makan. Boleh menghilangkan stress. Kadang-kadang Asyik tak tahu nak story apa dalam blog ini. Bosan juga kalau asyik tunjuk aktiviti sehari-hari jea. Sebenarnya kurang masa untuk jenjalan jauh sebab Asyik tengah di final semester. Tak banyak perkara yang menarik untuk dikongsikan. Harap korang tak bosanlah yea membaca blog Asyik ini. Kalau ada sesiapa yang mempunyai idea untuk Asyik bincangkan dalam blog ini bolehlah sharekan dengan Asyik. Mana tahu boleh kita membantu sesama kita blogger ataupun dengan orang luar yang sudi membaca blog kita. Thank you guys.

Wearing Boyfriend's Shirt (bukan boyfriend punya baju yea)- Roxy Bag - Unbranded Shawl - Bling Bling Sandals

Location : Daiso Sunway Pyramid

♥ Mestilah LOVE ♥



Waktu ini kitaorang terserempak dengan MAWI, EKIN, AIN dan family diaorang plus anak mawi yang comel tapi kitaorang sangatlah pemalu nak tegur dengan diaorang yang sedang rancak berborak di hadapan kedai.

Disebabkan tak dapat nak bergambar dengan MAWI tu yang jadi macam ni. SEWEL kejap..haha

Location dibawah ini kat Johnny's Restaurant Penang. Makan sampai kenyang!..

Hidangan pertama..


Makan sampai habis dulu..

Hidangan kedua..

Hidangan ketiga..

Hidangan keempat..Kenyang tak terkata. Teringin nak pergi makan kat Yuen Steamboat pula lepas ini. Antara tempat makan yang terbaik. Steamboat memang favourite Asyik.
Till Next Entry. Don't forget to comment anything in your mind about this blog or this entry. Bye.

No comments:

Post a Comment