Monday, November 26, 2012

Legoland and Twilight Fever

Assalamualaikum,
Sekarang banyak betul musim. Musim durian, musim rambutan, musim demam, musim twilight, musim legoland. haha. Itu semua antara yang popular sekarang ini. Asyik terlibat dalam musim demam, twilight dan legoland. Penat betul bila demam ini. Memang rehat kat rumah jeala. Yang bab legoland itu Asyik belum pernah pergi lagi LEGOLAND cuma aritu pergi Sunway Pyramid kebetulan ada Model Legoland untuk Shell. Cantik betul. Kena plan trip ke Legoland ini. Pergi ke Sunway Pyramid sebenarnya nak tengok movie yang tengah popular sekarang ni iaitu The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2. Punyalah ramai orang nak tengok movie dan movie Breaking Dawn Part 2 ini yang paling ramai orang tengok pada hari itu. Sampaikan penuh panggung wayang. Tapi Asyik tak perlu nak beratur panjang sebab tengok kat IMAX so special sikit kan. hihi. Asyik memang peminat citer Twilight. Breaking Dawn Part 2 absolutely sangat awesome dan terbaik. Memang tak rugi tengok kat IMAX. Sesiapa yang belum pergi tengok you should go.








Ini yang paling awesome.

hihi. menunggu midnight movie. Decoration kat dalam Sunway tak pernah lagi mengecewakan. Sangat cantik. Memang rajin dan detail orang yang buat ni.


Yes movie time. Love it.

Till Next Entry. Bye.

6 comments:

  1. Replies
    1. yup..sgt2 best..klu bleh nk ada sambungan lg..:)

      Delete
  2. x tgk lg.. tp rmai kte x sehebat novelnye. n yup IMAX is the BEST kan! mcm nk slalu tgk kt situ je. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kna tgk haz..mmg xsedetail dlm novel tp best juga..hihi

      Delete
  3. asyikkkkkkk,ritu pun onie p sunway gakkkkkkkk,tapi lepas zohor onie p,hehe

    ReplyDelete