Saturday, November 24, 2012

Komuter ke KL Sentral

Assalamualaikum,
Apa khabar kengkawan semua? Diharapkan sihat sebab sekarang ini ramai betul yang demam-demam dan tak sihat. Asyik pun dah rasa semacam jea badan ini, tekak dah mula rasa perit pedih nak menelan air liur pun rasa sakit. Hope tak teruk sangat sebab dah dekat nak final exam sekarang ini. Semalam Asyik temankan Giorgio Izas naik KTM Komuter nak ke KL Sentral untuk jumpa papa and mumy dia sebelum diaorang bertolak balik ke Kelantan. Disebabkan dia demam so kitaorang malas nak drive jadinya pengangkutan yang paling mudah dan cepat ialah naik KTM terus ke KL Sentral. Tak ku sangka rupanya Giorgio Izas tak pernah naik train dalam KL ni. haha. Yeala orang ada kereta kadang-kadang lagi selesa naik kereta sendiri dari pengangkutan awam. So Asyik pun introduce la dia KTM nak ke KL Sentral. Dah jadi tour guide pula tapi dalam train jea. haha. Best tau naik train kalau tak ramai orang!..




   
Sculpture yang kat belakang kitaorang tu adalah untuk AXIATA yang telah dicipta oleh pensyarah kitaorang Prof. Ramlan. Hebat giler kot. Sculpture ini berdekatan dengan Kl Sentral Station.

   
Muka orang demam nak bergambar juga. hihi. :p

Till next entry. Bye.
Satu lagi Asyik nak minta tolong korang semua jawab survey dibawah:
Free Online Surveys
http://freeonlinesurveys.com/s.asp?sid=ezuivyz457c3iok154918

2 comments:

  1. ktm.. hurm.. lame gak la x naik. eceehhh.

    sedangkn br naik jumaat lpas kt pdg jawa nk blik putrajaya. hahaha !

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..Asyik mmg jarang naik..sbb xtahu nk pg mana kan..klu pg kl naik train mmg leh jimat.:)

      Delete