Monday, October 29, 2012

Eid Adha 2012

Assalamualaikum,
Sape yang masih kat kampung sila angkat tangan? hihi.. Asyik angkat tangan juga.! wehuuu balik kampung.. Seminggu Asyik akan ada kat rumah family di Penang tapi seminggu tu terasa sekejap jea kalau tak diluangkan dengan aktiviti yang berfaedah. Rugi tau. So luangkanlah masa yang berharga ni dengan sebaik-baiknya dengan orang yang tersayang. Bila cuti ditambah dengan hari raya korban sudah pasti kita takkan terlepas dengan menziarahi saudara mara kita begitu juga Asyik. Dapatlah jumpa sedara mara yang ada dikampung sebelah abah di Pongsu Seribu, Kepala Batas, Penang dan sebelah mak di Selama, Perak. Alhamdulillah semua sihat-sihat belaka kecuali nenek sebelah abah yang kurang sihat. Moga dia cepat-cepat sembuh dan kuat macam selalu. Mesti ramai yang tak habis-habis lagi makan daging korban..hihi.. Banyak betul kan. Itulah kenikmatan sebagai umat Islam di Malaysia. Beruntung kita dapat tinggal di Malaysia. :) 




Bergambar bersama Abah..:)

Yang ni pula kakak Abah or Asyik panggil Mak Chaq..hihi
Sama tak muka kitaorang?.....

Iklan GIGI sebentar yea..:p

Eh, iklan GIGI lagi..hihi

Tok Sofiah..Dah kurus dia..huhu..cepat-cepat sembuh..




Family Asyik..Ada sorang lagi adik tapi dia tak ikut sekali hari tu.


Till Next Entry. 
Kalau ada yang sedang pulang ke rumah masing-masing berhati-hati semasa memandu yea.

8 comments:

  1. Replies
    1. thanks Hidaya..Bag tu bleh dptkn di Forever21.:)

      Delete
  2. nampak meriah je klarga. hee ^^

    comel je tok asyik.. semoge die cpt smbh =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      dh kecik molek tok skrg ni..dulu bdn dia besar tp sbb sakit dh jd kurus sgt..huhu..hopefully dia cpt sembuh..thanks Haz:)

      Delete
  3. Replies
    1. Selamat Hari Raya Qurban utk Pika comel juga..:)

      Delete