Thursday, September 20, 2012

Open House & Bowling Day

Assalamualaikum,
Hye sweet people who came to my blog. Thank you so much because reading my entry walaupun sekadar celoteh harian Asyik. This is last week punya cerita. Biasala kita dah selamat meraikan bulan syawal dengan penuh bermakna tahun ini. Dan Asyik masih sempat untuk berkunjung ke rumah terbuka buat kali terakhir untuk tahun ini. Just wearing a simple outfits, maxi dress from thepoplook combine with old tops from my mom and wearing the star scarves. Simple and comfortable. Lepas makan kenyang-kenyang Asyik terus ke Alamanda untuk main bowling. Dah lama sangat tak main bowling dan Asyik memang 'POWER' giler main bowling ni. haha. Padahnya sebab power sangat so dapat kedudukan yang paling last sekali dari 4 orang yang bermain bersama Asyik. haha. Hebat kan. *not funny*. Sorry saya 'tangan bangku' sebabnya kalau tak tahu main bola orang sebut 'kaki bangku' jadi kalau tak tahu main bowling jadi 'tangan bangku' la kan. haha. Enough with celoteh yang bukan-bukan. Asyik just want to share some of the picture from that day. Gambar pun tak tahu kenapa jadi buruk sangat tapi tengok jeala yea. (*Wink*)





          

           

          
Till Next Entry.

2 comments:

  1. seronoknya main bowlig..lama tak main bowling..lately busy memanjang..hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..study kan..xpe, nanti weekend pg main bowling..:)

      Delete