Wednesday, September 12, 2012

Berjaya Times Square

Assalamualaikum,
Alhamdulillah dapat lagi Asyik post entry baru. Sekarang ni Asyik dah memulakan semester yang baru dan sedang di final semester. Masih lagi termengah-mengah untuk masuk kelas, kemas studio dan panaskan info-info yang dah lama berhabuk dalam kepala ini untuk disusun semula ke dalam thesis ataupun report. Kadang-kadang nervous juga bila di final semester ni, macam-macam di dalam fikiran. Doakanlah untuk Asyik agar tenang dan berjaya menamatkan pengajian Asyik.

Baru-baru ini Asyik sempat untuk jalan-jalan ataupun sebenarnya nak cari panggung wayang TGV untuk tebus baucer. Kononnya dalam mesej dari 'mereka' yang mengatakan untuk tebus baucer tersebut silalah ke TGV 1st Avenue tapi bila pergi kat sana rupa-rupanya GSC. Sapelah yang tersilap info ni!..Penat jea pergi tapi takpelah sebab Asyik dapat discover satu tempat yang menarik dekat Berjaya Times Square ini iaitu banyak barang yang murah!..Excited giler tengok..Sape kaki shopping bolehlah sebab banyak sangat-sangat baju, seluar, skirt dan all the stuff untuk dipakai rupa-rupanya teramatlah murah dan cantik. Kalau RM10 tu memang dah sangat cantik. Berbaloi sangat-sangat. Tunggu duit masyuk barulah boleh shopping banyak-banyak. Hari tu pergi sekadar cuci mata jeala. huhu. Ok cukup Asyik membebel yang ntah pape silalah tengok gambar Asyik yang ntah pape juga. haha. Nanti Asyik citer tentang baucer TGV tu yea.



          


Kenny Rogers.




Till Next Entry.

12 comments:

  1. Setuju....times square mmg murah..rm10 dah mmpu bli..can try match n mix

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, mmg boleh mix & match..murah sgt2..:)

      Delete
  2. SALAM AND HELLO DEAR....

    lama betul tak visit ur blog...hehe, btw, gud luck with your finals..;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam and hello Sandra..
      Thanks for visiting me..it's ok mesti you busy..
      btw thank you..:)

      Delete
  3. Replies
    1. Asyik jarang pg sana sbb mls nk pg sbb jln selalu jammed teruk..huhu..lps ni mmg nk pg lg..kih2

      Delete
  4. times square..pergi byk2 kli....tp still sesat..heheheee.....
    memang kdi byk gile..niat ati nk window shpg terus tershppg...kehkhekhekhekeehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samala dgn I..mmg akan sesat dan penat sgt pusing dlm tu sbb tmptnya besar kot..
      tp seronok klu bershopping sbb murah2..:)

      Delete
  5. betol2....taleh bwk duit byk2..nt semua abis....

    ReplyDelete
  6. haz pn ske gile pg ts sbb brg dia tersgt la murh n cantik2! rmbg gila mata gi sane. n kne siapkn budget awl2. kalau x mmg terlebih bli la. esok pn mmg nk g ts ni. hihihi

    and good luck ye final sem for master =) study dkt uitm shah alm ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear..study kt uitm jln othman, pj..:)

      Delete