Sunday, August 5, 2012

Shoes shoes!

Assalamualaikum,
Age shouldn't affect you. It's just like the size of your shoes - they don't determine how you live your life! You're either marvellous or you're boring, regardless of your age.
-Steven Morrissey-

Just want to share variety of shoes that I have.

New shoes, masih belum dipakai walaupun dah lama beli. Tunggu masa yang sesuai. Brand Bata salah satu jenama feveret sebabnya selesa untuk kaki Asyik yang selalu sakit dan bengkak kalau tersalah memilih kasut.

Koleksi flats shoes, wedges dan heels Asyik yang tak seberapa. Banyak yang Asyik dah jual dan bagi pada adik-adik sebab dah takde space untuk simpan dan kadang-kadang beli jea tapi tak pakai so sedekahkan jeala pada orang lain yang lebih memerlukan. Yang mana sayang saja akan disimpan. Lepas ini memang lebih berhati-hati dalam memilih high heels or wedges. Flats and sandals shoes Asyik selalu pakai untuk ke kelas sebab selesa dan mudah untuk bergerak aktif.

Thank you for reading.

4 comments:

  1. Dear, banyak nya kasut u. Teringin nak ada kasut byk2 mcm ni, but tak kesampaian lg. Wahh best koleksi2 u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh tgl ckit ni..klu ikutkn lg byk..syg juga nk bg kt org lain tp klu simpan pun lama2 rosak mcm tu jea baik bg kt org lain kan..thanks for reading..:)

      Delete
  2. Replies
    1. nmpk jea byk tp rasa mcm ckit jea sbb bila nk pakai selalu rasa mcm xckp kasut lg..huhu

      Delete