Wednesday, August 29, 2012

Random Raya Photo

Assalamualaikum,
Random photo before raya and after raya. Just love to share with you guys.

Shopping kat Alamanda. Capture shoes yang sangat-sangat cantik.

One of my niece. Tak tahula botol apa yang dia gigit tu. Nama dia Aishah Humairah.

Budak nakal Hafiz ni suka menyakat Tok. Tok dah la tak bape nak sihat tu. Semoga tok cepat-cepat sembuh. We all love you so much.

Budak nakal lagi sorang ini beriya sangat nak ambil gambar kat klinik lama ni. Dulu masa kecil-kecil kalau balik kampung dan demam, klinik ini la selalu pergi. Memang sangat 'old school'.

Dua orang budak suka buat cute.haha

Beraya sakan diaorang ni. Sampai ke malam dok beraya dan makan lagi.
Till next entry.

7 comments:

  1. br je td hz pergi NOSE alamanda. seriously kasut n beg dia semua lawa2~ rambang mata ni! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai haz..owh yea ke..
      mmg cantik2 kasut kt situ kan..byk yg menarik..:)

      Delete
    2. taw xpee.. kalau la ada byk duit dh lme borong je semua tu.. hihi

      Delete
    3. sudah semestinya..sabar2 kumpul byk2 dlu duit nanti pg shopping lg..:)

      Delete
  2. syikin..sape ek dlm gambar yg no 5 tu??yg kanan tu..mai slalu gak nmpak dia..dia selalu lepak kedai husband mai la rasanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedai husband Mai tu kt mana? tu adk syikin..dia mmg suka lepak2 kt kedai..haha.
      kalau dekat dgn permatang pauh ni mungkin diala kot..

      Delete