Friday, July 20, 2012

Look Post : Continental Orange

Assalamualaikum,
On 15 July 2012 Asyik watching Ice Age 4 : Continental Drift and it was an awesome and great movie. Sekali pun tak pernah lagi mengecewakan Asyik. Memang kelakar habis dan ada pengajaran yang disampaikan. Mula-mula nak tengok movie dekat Sunway Pyramid tapi tersangatlah ramai orang kat sana jadi Asyik and my partner Giorgio Izas decide untuk tengok kat Cineleisure Damansara sambil-sambil singgah jap kat Ikea. All this place memang favourite place Asyik dan dia. Sebelum terlewat baik korang pergi tengok movie ini.







Blouse: ACEWIN // Shawl : Uptown Penang // Wedges : VINCCI // Accessories : MNG // Bag : ACEWIN // Belt : ACEWIN // Pants : TRACY


6 comments: