Tuesday, July 31, 2012

Iftar With Family

Assalamualaikum,
Sejak kita berpuasa ini adalah kali pertama Asyik berbuka puasa diluar bersama keluarga. Alhamdulilah rezeki pada hari itu memang banyak. Sampai jea kat Megamall Penang Asyik dan family terserempak dengan Tok Ngah. Alhamdulillah murah rezeki sebab dia belanja semua yang makan pada hari itu. Tok Ngah memang macam itu pantang jumpa dengan sedara-mara dia confirm dia akan hulurkan sesuatu. Pemurah orangnya. Thanks Tok Ngah. Nanti duit raya bagi lebih sikit. hihi. Thanks juga untuk yang membaca entry ini. Jumpa lagi nanti.

Outfits : Tops : ACEWIN // Bag : ACEWIN // Shoes : Uptown // Shawl : AIDIJUMA // Pearl Bracelet : ACEWIN // Watch & Ring : HELLO KITTY



Mak yang maintain slim dari dulu. hihi

Pearl Bracelet..

Menunggu waktu berbuka puasa setelah makanan siap dibeli.

Laksa Penang feveret Asyik dari dulu lagi.

Nasi Ayam..

Ais Batu Campur yang boleh tahan juga.

8 comments:

  1. wahh best...seronok berbuka sesama family sesekali di luar kan?;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...sesekali mmg best..klu selalu bankrap..kih2..

      Delete
  2. rindunya kat megamall penang tuuuu,tula tempat onie masa zaman study :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh, onie selalu pg juga..akak pun bru jea pg smlm, lama jugala xpg..
      zaman2 sekolah dlu mmg rajinla dtg megamall ni..hihi

      Delete
  3. umm..sedapnya.yummy...nsb bek tgk time cmni.lau x tgoda puasa he =)

    ReplyDelete
  4. saya suka top kuning tue..tapi tak berani lagi cuba warna2 terang utk baju.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you should try dear..nothing to be afraid..bleh menaikkn keyakinan u bila pakai bju yg bright..:)

      Delete