Monday, June 25, 2012

We're Still Having a Great Time Part 2


Ikea The Curve  - 15 June 2012}
After dinner kat Ikea kitaorang decide untuk tengok movie. The hottest movie yang di tengok ialah Madagascar 3: Europe's Most Wanted . Actually not bad. Boleh tahanla juga lawak cerita itu. And we got a great time together walaupun ada seseorang itu yang tidak sihat. Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

“Your friend is the man who knows all about you and still likes you.”
- Elbert Hubbard





Outfit: Kitschen Top // Kitschen Necklace // Vintage bag // Tracy Jeans // unbranded scarf

4 comments:

  1. Wah,cantik la tudung Asyik.Mana beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidaya, beli kt uptown the mines jea..sgt murah..:)

      Delete
  2. best tak madagascar tu? x sempat nak tgk pon lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan juga cte tu..you ptt pg tgk..:)

      Delete