Sunday, June 10, 2012

Hariz & Tijan Wedding (27 May 12)

Assalamualaikum,
Rindu Asyik tak? Ada ke yang rindu ini. hihi. Dah masuk bulan 6 tapi Asyik baru nak post cerita bulan 5 yang lepas. Kekurangan masa sekarang ini. Rasa macam cepat sangat masa berlalu. Banyak sangat assingment dan aktiviti lain yang perlu dibuat sampaikan terabai sedikit dunia blog ini. Tapi korang masih tak lupa Asyik kan. hihi. Ok start the story now. Ramai kawan-kawan Asyik yang berkahwin pada tahun ini especially bulan 5. Biasalah sebabnya bulan 5 ini banyak sangat cuti kan. Pada 27 May 2012 yang lepas Asyik menghadirkan diri di kenduri kahwin kawan Asyik. Kenal sewaktu belajar di Uitm, Perak. Tahniah kepada Hariz dan Tijan. Dua-dua sepadan dan hebat belaka. Masing-masing pensyarah dan artis lagi tau. Bukan artis yang menyanyi atau berlakon tapi Fine Art artis. Congratulation, wedding korang memang best. Pengantin sporting habis, siap plan nak berduet karaoke. Both handsome and beautiful.




What I'm wearing that day. Simple but comfortable.


Till Next Entry. Bye.

2 comments: