Thursday, May 31, 2012

Himpunan Jutaan Belia Putrajaya (25 & 26 May 2012)

Assalamualaikum,
Rindunya pada korang semua. Sejak dua mnggu lepas Asyik sangat-sangatlah sibuk dengan aktiviti harian terutama sekali dengan kelas dan assingment. Memang sangat tak sempat nak menjenguk dan berblogging. Sekarang tengah cuti Gawai jadi bolehlah Qada segala yang tersimpan. Mesti dah ramai yang mengetahui tentang Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya yang berlangsung selama 5 hari bermula pada 23 hingga 27 Mei 2012. Kebetulan pula waktu itu keluarga Asyik datang ke KL jadi kitaorang memang menghabiskan minggu kat sana la. Himpunan Jutaan Belia ini merupakan himpunan yang terbesar di dunia ok. Hebat kan. Memang ternyata sangat besar sebab dalam masa dua hari Asyik pergi masih tak boleh nak singgah kesemuanya. Lebih baik korang naik basikal yang disediakan kat situ atau naik beca jea. Asyik lihat kat himpunan ini memang banyak faedah untuk kita sebagai warga belia. Boleh berniaga dan mencari duit, tak membuang masa begitu saja malah boleh menghabiskan masa bersama keluarga. Mungkin tahun depan boleh diadakan lagi.

With my family tapi masih tak lengkap ini.

Ini hari kedua Asyik pergi.

Lovely Darling Giorgio Izas dan adik Asyik.

With family pada hari pertama.

Bersama budak-budak nakal!


Atilia!! Cantik, manis, suara merdu malah kecil molek jea orangnya.

Till Next Entry.

4 comments: