Tuesday, May 15, 2012

Chill Avengers

Assalammualaikum,
Hai semua, rasa-rasanya mesti dah ramai yang tengok movie avengers kan? Asyik jea ketinggalan zaman baru nak tengok. Yeala selalu sibuk dengan assingment lepas itu tak ada teman nak ajak tengok movie. Kalau hari minggu selalu full lepas itu kawan-kawan banyak yang nak rehat kat rumah jea itu yang ketinggalan sikit. Tapi yang penting hari ini dapat juga Asyik tengok movie Avengers itu bersama dengan rakan sekelas Asyik. 

Nak dijadikan cerita Asyik ini memang agak susah dan memang tak pandai sangat naik public transport tapi disebabkan ada sorang rakan ini selalu naik public transport jadi Asyik pun memberanikan diri jugala untuk naik public transport tapi dekat-dekat jeala macam yang Asyik buat hari ini. Mula-mula naik bas rapid dari depan rumah sampai ke KTM Dato Haron, itu pun nasib ada member tunggu dan bagi instruction kalau tak memang sesat, then kitaorang naik KTM terus ke Setia Jaya so dari Setia Jaya barulah naik kereta member sorang lagi ke Sunway Pyramid. Penat juga tukar-tukar macam ini tapi alhamdulillah selamat sampai. Then tengok Avengers, makan dan shopping-shopping. Itu jea ceritanya.


Budak Gemokk!! hihi

Inilah instructor yang banyak mengajar tu.

Ini pula yang bawa kereta tu. hihi

Segala jenis tiket untuk hari ini.
Till next entry.

6 comments:

  1. Dinie pun tak tengok lagi The Avengers tuh --"

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat Dinie pg tgk, tygan dh nk hbs..hihi

      Delete
  2. Wah,bestnye The Avengers.
    Dayah tak leh tengok action movies kat cinema,kalau tak pening muntah terus dlm tu :P

    We should cacth up with one another one day and watch cinema together ;-)

    Tapi chick flick la :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yea ke..best Dayah, nanti beli dvd k..:)

      InsyaAllah, teringin juga nk keluar sekali kan, boleh jea movie ape pun..hihi

      Delete
  3. kak Asyik tampak cantik pakai pink and ungu.. :*

    ReplyDelete