Saturday, May 12, 2012

Another Birthday Surprise

Assalammualaikum,
Apa khabar semua? Dah hari minggu ini. Apa plan untuk weekends ini? Asyik tak habis-habis lagi dengan birthday. Semalam masih ada lagi yang buat surprise birthday untuk Asyik dan Saadiah member sekelas yang menyambut hari yang sama dengan Asyik. Mula-mula pergi kelas macam biasa, sampai kat kelas pensyarah cakap kena tunggu sekejap sebab diaorang ada meeting dengan student final semester. Jadi kitaorang lepak-lepak la dulu dekat palm square tempat dimana terdapatnya cafe yang tidak berfungsi. Semata-mata meja makan sahaja yang ada disitu. Jadi borak punya borak ada lah sorang member Asyik ni namanya Yatt yang tak habis-habis ajak naik ke studio. Memang dah malas nak naik sebab tingkat 3 nak kena naik tangga semata-mata tapi dia dok pujuk punya pasal naiklah juga tanpa syak apa-apa. Diaorg yang cepat-cepat naik dulu. Masuk jea dalam studio terus dinyanyikan lagu Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday to Saadiah and Ekin, Happy Birthday to you. Memang tak terkata lah. Ada jugala member yang sanggup buat macam ini. haha. Thank you Yatt, Shasha, Fiza and Saadiah dan juga member sekelas yang lain yang sudi menyanyikan lagu happy birthday dengan tempo yang sangat sedap. haha.

Almond Choc ini memang sedap.

Maaf gambar tak secantik yang diharapkan sebabnya semuanya surprise.

Saadiah and Me. Yang ada terselit kat belakang itu Shasha.

Acara memotong kek! haha

Ini pula hadiah yang Asyik dapat dari member sebilik Asyik. Memang pada hari yang sama dengan surprise kat atas itu. Kalau macam itu double surprise lah. Thank you Ama.

Comelnya!
Jumpa lagi nanti.


8 comments:

  1. Mesti terharu gila kan bila ada org buat birthday surprise kt kita.. :)

    ReplyDelete
  2. Asslamualaikum,, first time visited you,, tha glasses look so beauty! Pink, love it,, happy birthday for you anwy :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam dear, thanks you visiting my blog..please come again..hihi..
      Thanks for the wish..:)

      Delete
  3. wee..heppy belated buffday!!
    nak pinky glasses tuu!!!
    omeyy nyee!

    "Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear..tomey kan?syg sgt2 hadiah tu..hihi..

      Delete