Monday, April 23, 2012

Yuen Steamboat, Bandar Sunway.

Assalamualaikum,
Food is your body's fuel. Without fuel, your body wants to shut down by Kenn Hill. Jadi untuk itu tengokla muka Asyik yang sangat tak larat sebab terlalu penat dan mengantuk dan rasa tak terdaya sangat sebab tak makan seharian. Jadi untuk menghilangkan rasa kelaparan dan kepenatan Asyik dengan senang hati pergi makan kat Yuen Steamboat. Seriously, banyak pilihan kat sini berbanding tempat lain jadi tak hairanlah kenapa ramai sangat orang sampai kena tunggu turn untuk masuk dan lebih mudah nak faham kena daftar dulu yea. Tak daftar korang tunggu la sampai tahun depan pun kalau ramai orang jangan harap dapat makan.

Muka lesu jea sebab tak makan!

See see dah lain muka itu!

Ini kegemaran Asyik. Yang panjang itu sangat sedap rasanya. hihi.


My dessert untuk hari itu. 3 perasa ice cream yang lazat.

Final picture sebelum balik. hihi.

Ini hasil selepas makan! Banyakkan. Dessert sampai 3!..jangan terkejut itu biasala. haha.
Till next entry.

6 comments:

  1. mestila halal kn sbb awk da slmat dsitu..hehe..die byr buffet ikut kapala ka cane ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..masa mula2 msk kedai tu mmg mcm was2 ckit sbb ramai cina kan pastu kedai pula nama YUEN tapi sbnrnya kalau u tgk keliling cermin dlm kedai tu penuh dia lekat sijil halal.dan mmg ramai org Islam yg datang makan kat situ..so don't worry.

      Delete
  2. wewwww, the dishes looked so splendid! me want try it! teehee..
    miss you, too kak Asyik... :*

    xo, Icha^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..you should try Icha..I am a seafood fan Icha so anything about seefood I love it..:)

      Delete
  3. teman mencari dalam direktori halal jakim . Tapi nak tau , Yuen ni pakai nama apa dalam persijilan halal nya. buat masa ni cari dalam http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/direktori-halal-malaysia/126-carian-direktori-halal-malaysia belum jumpa yang Yuen ni . Maybe pakai nama lain kot.

    ReplyDelete