Thursday, April 12, 2012

Look Post : Pink Smile

Assalamualaikum,
Saya bukanlah sempurna tapi saya mencuba menggembirakan semua orang tanpa mengenepikan kehendak diri sendiri. Saya mungkin tak dapat menjadi seperti yang orang lain mahukan tapi saya mencuba utuk menjadi yang terbaik. Mungkin segala kejadian ada hikmah disebaliknya. Supaya tak selalu bersedih dekatkanlah diri dengan Allah S.W.T dan redha dengan kehendak-Nya. 

Malam semalam Asyik pergi Alamanda dengan adik ipar Asyik, kitaorang tengok wayang sebab dah lama sangat tak berpeluang untuk tengok wayang. Pergi berdua jea, ladies night. 'Battleship' sangat best, ala-ala transformers juga tapi lebih kepada tentera laut. Memang sangat ramai dalam panggung wayang, kitaorang pun dapat seat yang dah memang hampir ke depan screen but it's ok dari tak dapat tengok kan. Dapatlah juga menghilangkan kesakitan hati buat masa sekarang. See you guys next entry.




Hard Rock T-shirt : Unbranded
Cardigan : Miss Cindy
Deep Pink Maxi Dress : ThePopLook
Bag : Unbranded
Scarves : Unbranded

8 comments:

  1. Sis! I want a maxi dress too :D Tak pernah pakai maxi dress yang plain mcm tu :3 I likeee. Btw cerita tu best eh? :D Battleship tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bella, skrg byk dh jual, you can have more than one dear..hihi..plg mudah beli kt thepoplook..
      yup, movie tu sgt best..xrugi klu tgk..:)

      Delete
  2. Assalamualaikum Asyik. Apa khabar?
    Nak jemput baca entri "Next Top Blogger 1 - Episod 16 (FINAL)".
    http://awieomar.blogspot.com/2012/04/next-top-blogger-1-episod-16.html
    Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada kami :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam,terima kasih. insyaAllah akan singgah..sama2 sbb sudi invite Asyik..:)

      Delete
  3. Replies
    1. thank you Sandra..beg ni sgt tahan lasak..:)

      Delete