Tuesday, April 17, 2012

Candylicious

Assalamualaikum,
Minggu lepas Asyik berkesempatan untuk pergi ke KLCC. Bukannya tak pernah sampai ke sana tapi kali ini Asyik singgah di kedai yang menjual pelbagai jenis gula-gula, coklat dan pelbagai jenis makanan yang pasti semua kanak-kanak suka. Candylicious nama kedainya. Asyik tertarik dengan salah satu element yang diletakkan di dalam kedai tersebut iaitu lolipop gergasi. Sangat cantik, terasa macam nak bawa balik rumah letak dalam bilik. Sebelum singgah di kedai ini Asyik jalan-jalan dulu di Petrosains yang sangat popular itu. Tema untuk kali ini ialah makanan yang boleh mendatangkan kegemukan dan kencing manis (just kidding). Korang boleh tengok gambar-gambar yang Asyik sediakan. Mesti korang nak pergi juga sebab tempatnya menarik.

In front of Petrosains.

Pokok lolipop diatas kepala. Nak bawa balik rumah yang ini!


Red Indian Lolipop. Menarik!





Comelnya bantal M&M tu!

Last sekali kitaorang tiba-tiba teringin nak makan cupcake from bijoux. Red Velvet tu boleh tahanlah sedapnya. Coklat itu agak pahit sikit tapi sesape memang pengemar coklat bolehla cuba. Yang satu lagi tak tahu nama apa tapi sedap juga.
Till Next Entry.

4 comments:

  1. Nice pictures Asyik.Candylicious ni kat mana2 pun dah ada.Dulu first time tengok kat depan Universal Studio,Singapore.Masa tu kat Malaysia takde lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Hidaya. I pun xsure bila candylicious ni start buka kt Malaysia tapi shop dia mmg menarik..:)

      Delete
  2. candylicious new opening ke kat KLCC.. i pernah pergi at OU and USS singapore je.. suka sangat banyak chocs.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsure new opening or dh lama, tp masa aritu mmg sgt ramai org dtg dan byk promotion..:)

      Delete