Saturday, April 28, 2012

B.I.G. Ben's Independent Grocer

Assalamualaikum,
Eh, selalu korang shopping barang rumah kat mana? Kat sini Asyik ada satu tempat yang menarik untuk korang pergi. Mungkin ada yang korang boleh dapatkan dekat sini. Dekorasinya pun cantik dan unik. Salah satu tempat yang mempunyai banyak barang yang jarang ditemui di tempat lain. Tentang harga mungkin ada yang agak mahal sebab bukan dari Malaysia tapi berbaloilah dengan barang yang dijual. Kalau ada yang pernah pergi ke Publika, Solaris Dutamas, Kuala Lumpur mungkin korang pernah melihatnya. 

Dekorasi yang sangat menarikkan.



Barang-barang yang sangat segar untuk dibeli.


Asyik sangat suka melihat pelbagai jenis packaging yang terdapat disini.





This is not Halal dan kita tak patut masuk pun jadi Asyik just ambil gambar sebab tertarik dengan botol-botol yang digantung itu. Nice idea.

Kalau dah penat shopping boleh minum-minum dulu yea.



Till Next Entry.

4 comments:

  1. yela.. mmg sempoilah dekorasi dia.. I likeeeeeeeee.. :)

    ReplyDelete
  2. wah!!macam kat oversea je..saya tak pernah pergi pon :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah mmg kwsn situ nmpk mcm kt overseas..kena pergi utk tgk dear..:)

      Delete