Wednesday, April 18, 2012

Bawal Printed Cotton

Assalamualaikum,
Salam hari Rabu untuk semua. Eh, korang hari ini wayang murah jomlah pergi tengok wayang. Apa citer yang terbaru sekarang ini? Haaa..macam-macam kan movie terbaru sekarang. Ok, Asyik just want to share orang lain sibuk pakai tudung bawal cotton yang terbaru sekarang ini jadi Asyik pun nak cuba la satu. Bukannya mahal pun tudung ini, semua orang mampu untuk beli. Sama macam kita pakai tudung bawal plain tapi yang ini lebih variasi dan coraknya pelbagai. 


New ring..beli kat downtown jea..hihi
Till Next Entry.

No comments:

Post a Comment