Friday, March 30, 2012

My Sweet Room

Assalamualaikum,
Ini salah satu entry yang berbau kerinduan pada rumahku syurgaku. Kali ini Asyik cuma nak kongsi sikit keadaan bilik Asyik yang memang sah-sah tak boleh nak lawan hotel yang berstar-star itu. Tapi walau apapun Asyik rindu sangat pada bilik Asyik ini. Duduk rumah sewa sekarang kecik lepas itu jangan harapla dapat menghias bilik sebabnya berkongsi dengan orang lain dan bilik itu memang kecik dan mahal. Tapi apakan daya disebabkan belajar bersabarlah juga. Bilik Asyik ini sebenarnya nak buat English style tapi macam tak berapa nak menjadi sangatla sebab banyak barang tak ada sangat masa nak beli kat sana. Jadi ini sajalah yang termampu buat masa sekarang. Harap di masa hadapan dapatla memenuhi ruangan bilik Asyik ini dengan tema yang diinginkan.


Sebahagian dari koleksi majalah kegemaran Asyik ada di sini.


Purple pasti menjadi pilihan utama tapi bilik Asyik sekarang banyak dipenuhi dengan warna pink, tak tahula datang dari mana. haha. 

Cadar yang digunakan sekarang ini adalah hasil kerja tangan adik Asyik sendiri yang memang sangat berbakat dalam kerja-kerja menjahit ini. Bukan setakat cadar sofa pun dia boleh buat.



Till Next Entry.

18 comments:

  1. wow...kemasnya bilik....jeles2 ni...hehehe......

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. bg Asyik this is so sweet..kih2..:))

      Delete
  3. kemasss gile bilik . bilik kite ? hem hemmm malas nak cakap . harharhar

    ReplyDelete
    Replies
    1. gds..you pn boleh buat..ni sbb brg xbyk sgt tu nmpk kemas jea..

      Delete
  4. Nice deco Asyik,
    I love all white furnitures too.
    Except I still don't have a permanent house to do that.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dayah, thank you..
      Me too like all the white furniture..
      this is just simple deco from me dayah..:)

      Delete
  5. sweetnya:) kalo nana xkua blek dah,hee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg klu ikutkn mls nk kuar g mana2..dok umh lg best..kih2..:))

      Delete
  6. Sumpah comel sangat2!! :D I love your room sis! Suka sangat sebab perkakas dia colour putih, ada pink floral design & ada flower pots! :D

    ReplyDelete
  7. cutenye bilik you...simple n nice!

    ReplyDelete