Tuesday, March 13, 2012

Menu of the day

Assalamualaikum,
Menu of the day bukan menu untuk hari ini tapi menu untuk sabtu lepas..Hari minggu kita mestilah bergembira kan. Ada yang lepak kat rumah, ada yang tengok movie, ada yang memasak mencuba resepi baru dan Asyik pula pergi makan jea. Tempatnya di Kenny Rogers Sunway Pyramid. Memang tahap lapar giler dah masa itu. Dari Seri Kembangan terus menuju ke Sunway Pyramid. Sebelum nak shopping kita makanla dulukan. Disebabkan terlampau banyak sangat order kitaorang siap bungkus lagi mana yang lebih. Siap boleh makan lagi sekali kat rumah. Tak ada la membazirkan. Ayam yang besar dan seekor itu memang confirm susah nak habiskan kat situ jadi bawa balik jeala. Sekarang teringin nak makan sate pula. Mana nak cari sekarang ini. Jom jalan-jalan cari makan. haha. Uppsss dah macam rancangan jalan-jalan cari makan pula yea.

12 comments:

  1. 0o0o..tuan belog suka kenny rogers ye, tekak sy pulak x boleh nk terima sgt aym kenny rogers nih, x tau la nape..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..nape xleh mkn?bkn ke rasa dia ada cmpur black paper ckit..xdela suka sgt tp bolehla klu nak mkn..hihi

      Delete
  2. salam kak..kami ade buat offer lunch dari pelbagai negara..ade greek, spanish, itali & bugis.rm25 ade 5 course di l'apprenti upm..
    kalau berminat bole lah infom sy utk tahu tarikh & book :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, Najihah..i heard about l'apprenti..InsyaAllah dear if akak nk cuba akak akn inform yea..thank you sbb share..menarik:)

      Delete
  3. Hari Sabtu hari tu Dayah pegi Sunway gak ,tak jumpa pun Asyik

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yea ke dayah, ntah2 kita selisih ape tp xperasan..huhu
      blm tiba waktu tu utk kita jmpa..hihi

      Delete
  4. wow..jalan2 cari mkn la ye...bestnye...eyda jrng2 dpt kuar mkn..sbb xsuke mkn kt luar..nth r..maybe diajr dri kecik..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasala, stp org ada caranya msg2 kan..mmg mkn kt rumah lg best tambahan pula kalau ibu kita yg masak kan..:)

      Delete
  5. hehehe we're the same, sis. we're just loving to eat yummylicious food. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes dear..mmg sama..mna2 tmpt yg mknan dia sdp mmg akan dicuba:)

      Delete
  6. waahhh...sedappnyaa....

    salam kenal dear....

    ReplyDelete