Tuesday, March 20, 2012

Hot Air Ballon 2012

Assalamualaikum,
Disebabkan hari sabtu tak dapat pergi tengok hot air ballon jadi Asyik melepaskan geramnya pada hari Ahad pula. Last day untuk hot air ballon tahun ini. Hot air ballon ini diadakan untuk kali ke4 di Putrajaya. Sambutannya nampak memang menggalakkan, memang ramai sangat orang yang datang. Macam-macam jenis aktiviti ada tapi Asyik tak join pun. Just pergi tengok hot air ballon, makan dan shopping sikit jea. Sebab tak larat nak jalan jauh-jauh, kawasannya besar sangat. Memang seronok tengok hot air ballon ini walaupun agak panas tapi sebenarnya Asyik kagum dengan kesungguhan diaorang membuat event ini. Banyak negara yang menyertai hot air ballon yang diadakan. Teringin nak merasa naik hot air ballon tapi asyik ramai jea orang so tengok jeala.




Cantikkan semuanya.

Ini dari Tune Talk Malaysia. Memang besar!!

Excited benor!.haha

Till Next Entry.

14 comments:

  1. tahun lepas pergi..tak dapat naikk..rmi sgt org..tahun ni pergi..hujan plak..haishh..sadis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..benda cmni mmg kna byk bersbr sbb bergantung pd cuaca kan..:))

      Delete
  2. x aci!!!dri dulu saya nk gi tgk balloon kt putrajaya tu.tp asik x dpt je :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, skrg awak kt mna?nanti cuba2la pg tp tahun dpn pula la kot..kih2..

      Delete
  3. Replies
    1. jom amalina tp kna tnggu tahun dpn..:)

      Delete
  4. Wawawawaw I Like This.....
    cantik ....

    ReplyDelete
  5. hei Asikin Izas,
    did you ride the baloon too?

    much love.
    xx
    http://heilyra.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope dear. so many people there so I can't ride the balloon..should come earlier to booked the hot balloon..
      :))

      Delete