Monday, March 5, 2012

Happy Birthday Bonda..

Assalamualaikum,
Salam sayang untuk semua blogger di Malaysia dan seluruh negara itupun kalau ada yang faham bahasa Melayu..hihi..Sangat-sangat lama Asyik tak update blog disebabkan kesibukan yang tidak dapat dielakkan. Untuk kali ini Asyik cuma nak share sedikit gambar pada hari jadi ibu Asyik pada 3 hari lepas iaitu pada 3.3.12 tempoh hari. Asyik dan adik-adik berpakat untuk celebrate di Ikea sebabnya boleh shopping barang untuk renovation rumah sekali. Kek memang dah dibeli dari awal cuma datang makan kat situ sambil ditambah dengan makanan dari Ikea. Alhamdulillah walaupun simple tapi semuanya gembira. Happy Birthday Mak. Kami semua sayang sangat pada Mak. You are the best thing in the world.






12 comments:

  1. sweetnya celebrate birthday mak :) lisa tak pernah lagi. hehe oh selamat hari lahir kpd mak sis <3 :)

    ReplyDelete
  2. Rumah baru Asyik kat mana?Penang ke KL?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidaya, Penang dah xde skrg kat Sg.Petani dgn Kl..Hidaya post dh ke brg ke alamt penang tu?

      Delete
  3. I recently stumbled across your blog and I LOVE it! Mashallah sis, I love the layout to the content and everything in between! I am your newest, most avid follower.

    Love from, THE EASTERN PEARL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much Iffa for visiting and loving my blog..This is just a simple blog as you can see..Thank you and nice to meet you..:)

      Delete
  4. Lovely family, happy birthday to your mommy!

    Love,
    Mediha Omar
    Rich Creamy Mushroom Bruschetta

    ReplyDelete