Tuesday, March 27, 2012

Gifuto by Sweet Scent

Assalamualaikum,
Selamat hari selasa. Malam ini ada desperate housewives. Unfortunately, Asyik tak boleh tengok sebab kat rumah sewa nan indah ini buat masa sekarang memang tak ada televisyen so kalau tonton.com ada menyiarkan desperate housewives memang tersangatlah seronok. Di entry yang simple ini Asyik nak terima kasih sangat-sangat pada seorang sahabat blog Asyik yang tersangatlah baik sebab sudi menghadiahkan Asyik leopard shawl dan beberapa cenderamata dari Singapore, Indonesia dan Australia. Seriously memang hobi Asyik mengumpul benda itu semua, jadi bila orang dah bagi sangat bersyukurlah. Kamu sangat baik hati Hidaya. Thank you so much. Korang boleh singgah kat blog dia yang banyak menceritakan tentang fesyen, travel dan food. Sweet Scent by Hidaya. Asyik pakai shawl leopard yang cantik ini untuk ke kelas hari ini. Sebenarnya Asyik dah ada shawl yang macam ini tapi warna dark brown dan designnya lain sikit so bila dapat warna yang berlainan bestla juga sebab tak perlu nak beli dah. Makin bertambahla koleksi leopard Asyik.



Thank you Hidaya.
Till Next Entry.

2 comments: