Tuesday, February 14, 2012

New House New Colors

Assalamualaikum,
Apa khabar semua? Dah dua hari Asyik tak sempat nak update blog. Semuanya gara-gara nak pindah rumah. Nak pindah rumah macam-macam hal nak kena settlekan. Terutama sekali dalam pemilihan warna dinding rumah. Kalau warna tak menarik tak seronoklah nak duduk kan. Dah berkurun tak cat rumah, bila sekali-sekala buat kerja macam ini best juga walaupun sangat penat. Bila kita yang cat sendiri rasanya lebih puas hati dan kita akan lebih menghargai rumah kita kan. Bilik Asyik kali ini Asyik buat warna kegemaran iaitu Light Purple dan ditambah sedikit dengan Pink. Set perabot pula Asyik pilih warna Putih. So decoration nanti lebih banyak warna purple dan pink. Warna sama macam warna blog ini kecuali purple Asyik guna Light Purple jea. Nanti Asyik share full image bila dah siap decorate ok. Till the next entry.


Just a few picture's of me with new background pink!

16 comments:

  1. salam persahabatan...
    i follow.....

    http://adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah.. rumah baru mood pun maybe baru.. :) mesti letah nak mengemas tu nati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, bru ada feel yg best nk dok kt umh kan..:)

      Delete
  3. Assalamualaikum, empunya Blogger.
    Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com.

    Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

    Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html.

    ReplyDelete
  4. x sabar nk tunggu awak upload gambar rumah bila dah siap deco nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah akan letak tp lmbtla ckit..byk kali blm siap..:)

      Delete
  5. Singgah ke sini sebentar. Nak jemput tengok entri ini.
    http://awieomar.blogspot.com/2012/02/next-top-blogger-1-episod-6.html
    terima kasih kerana bersama NTB1.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Awiw sbb bersusah pyh membuat ntb1..:)

      Delete
  6. xsbr nk tgk bila da siap...hehehe..follow here..
    nice blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..saya pun xsbr ni..dok tnggu brg2 sampai jea..hihi..InsyaAllah..
      thank you dear:)

      Delete