Thursday, February 9, 2012

Leopard Print Vs Tribal Pattern

Assalamualaikum,
Baju tribal pattern yang Asyik pakai itu betul-betul menyelesakan apabila dipakai. Longgar dan kainnya tak panas. Waktu ini Asyik nak ke rumah baru yang bakal diduduki tak lama lagi. Shopping barang untuk mengemas rumah baru. Trend yang tengah in sekarang ini Asyik tengok animal print. Ramai juga pengemar animal print ini termasuklah Asyik sendiri. Banyak koleksi yang dikumpul untuk memuaskan hati. Dan trend yang sedang hangat juga ialah tribal pattern. Banyak kedai yang menjual baju dan aksesori menggunakan motif ini. Sesiapa yang mengemarkan kelainan bolehlah mencuba trend tersebut.



Till the next entry.

18 comments:

  1. pweettyy :)





    http://heilyra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. makasih nabila..kamu mau dtg Malaysia:)

      Delete
  3. Replies
    1. sama ke bella?hihi...adik kan..mesti ikut kakak..kih2..:)

      Delete
  4. sebagai seorang lelaki, pendapat aku baju memang cute! memang kena cari satu tuk awek hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..wow, bestnya bf belikan baju..kih2..

      Delete
  5. cantik baju.. sy pOn ade 1 hihihi..
    http://sheilanasir.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you..awak pun ada..cantik kan.hihi:)

      Delete
  6. dear, boleh tau u beli kat mana baju tu? cari2 xjumpa baju tribal yg loose mcm tu...tq! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, I beli bju ni kat Penang..kat Uptown Perda,penang..
      Kat tempat lain pun I xjmpa lgla yg mcm ni..:)

      Delete