Monday, February 6, 2012

Journey to Journey : Part 4

Assalamualaikum,
Apa khabar semua? Salam Maulidur Rasul untuk semua umat Islam di dunia. Diharap semuanya dalam keadaan serba baik dan gembira. Mana yang balik kampung untuk bercuti berhati-hatilah di jalan raya. Entry kali ini Asyik nak cerita tentang hari ketiga Asyik pergi menghabiskan masa terluang bersama yang tersayang. Tiga hari berturut-turut pergi jalan jea. Pada hari pertama dulu memang Asyik dah datang Ikea tapi masa itu datang memang 99% untuk makan jea. Kali ini datang memang nak shopping mana yang dah plan dari hari pertama datang. So sambil shopping sambil bergambar untuk kenangan. Sebabnya Ikea ini salah satu tempat kegemaran Asyik dan tak tahu kenapa memang sikit pun tak pernah membosankan. 

Habis shopping kat sini kitaorang nak lepaskan kempunan untuk karaoke. So kitaorang decide untuk pergi ke Red Box di Cineleisure Damansara. Memang melalak habis kat situ. Puas hati dapat lepaskan stress yang terpendam. haha. Hari masih siang walaupun sebenarnya dah malam, kitaorang bertolak pergi ke Shah Alam pula untuk ke Uptown 24. Semata-mata nak cari casing hp jea. Pastu boleh pula lapar, yang paling selesa mestilah Mcd kat Shah Alam kan. Pekena Prosperity dulu sampai kenyang barulah balik ke rumah masing-masing. Alhamdulillah settle untuk hari ke tiga sebelum bertolak balik keesokkan harinya. Kali ini memang kitaorang berjalan sakan. Masih banyak lagi tempat best tak sempat pergi. Tunggu next month lah pula yea. Jumpa lagi semua. Enjoy the pictures.













Till the next entry.

6 comments: