Sunday, February 5, 2012

Journey to Journey : Part 3

Assalamualaikum,
Bersempena dengan Chinese New Year, Sunway Pyramid telah menjadikan suasana Sunway seperti berada di negara China. Hiasannya memang sangat cantik dan menarik. Terasa kagum dengan hasil kerja yang telah dilakukan oleh mereka. Kitaorang pergi ini pun semata-mata nak ambil angin jea sambil tengok apa yang best untuk di shopping, sebabnya sebelah petang ada plan nak ke tempat lain pula. Dan Asyik telah menemui necklace Hello Kitty yang sangat cute. Mula-mula masuk Forever 21, lama jugala kat dalam itu hanya untuk tengok aksesori tapi lastly Asyik jumpa necklace yang sangat comel kat Asian Avenue. Beli terus pakai tau. Terima kasih sangat pada Giorgio Izas kerana memahami kegilaan Asyik pada Hello Kitty. Suka giler sampaikan dok dalam kereta boleh tengok necklace itu jea. haha. Pusing-pusing sampai penat pastu gerak ke tempat lain pula. Nak tahu ke mana kitaorang pergi tunggu next entry yea. 











Till the next journey.

8 comments:

  1. Salam dear...
    love all the pics!;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm, thanks Sandra..lama xnmpk sandra dtg sini..hihi..

      Delete
  2. seronok nyer berjalan..jgn lupa hari lahir nabi yer =)

    latest entry :
    Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..ni last week nye citer..hihi..
      salam maulidur rasul..:)

      Delete
  3. Asian Aveneu Port Feveret kat SunWay Piramid... (~_^)... Bestkan dpt Neklace Hello Kitty... Mmg dah tahu dah, bile mate 2 tu tibe2 bersinar2 ngan muke kesian terpancar di wajah... Ha3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Port feveret u kan syg..thank you sbb kasi necklace tu..suka giler2..haha..mcm xtahu muka saya bila tgk bnde yg suka, sgt bersinar2 minta kesian..haha

      Delete
  4. boleh tahan gak sambutan CNY kat sunway

    ReplyDelete