Thursday, February 2, 2012

Journey to Journey : Part 1

Assalamualaikum,
Pada bulan lepas iaitu 7 hari lepas Asyik balik ke rumah sewa di Petaling Jaya dari Penang untuk pindah  ke rumah sewa yang baru. Disamping pindah rumah masih sempat jalan-jalan keluar dengan orang tersayang. Yeala dah berbulan-bulan tak jumpa jadi apa salahnya luangkan masa bersama seketika. Mula-mula kitaorang pergi Ikea melepaskan kemaruk nak makan Meatball dan Salmon yang terbaik itu. Beli barang apa yang patut untuk dibawa pulang lepas itu gerak ke Summit USJ untuk tengok wayang. Movie yang terbaru yang Asyik tengok ialah Journey 2 The Mysterious Island. Memang tak rugi kalau tengok movie ini. Sebelum tengok wayang masih sempat untuk makan lagi di Garden Cafe. Kali ini makan nasi pula. Kitaorang order Black Pepper Beef Rice dan Sweet and Sour Chicken Rice. Alhamdulillah semakin berkembangla Asyik. haha. Serius memang berkembang berat badan. Untuk cerita selanjutnya Asyik akan kongsi di entry yang seterusnya.




10 comments:

  1. Replies
    1. a'ah dear..mmg sedap klu mkn panas2..time2 hujan pun sedap..hihi

      Delete
  2. waaaa....seriusly mouth-watering..yummy!

    ReplyDelete
  3. ahhh. tgk memalam ni. rasa lapoooo ! :D

    ReplyDelete
  4. Ha3... Banyak makannnn... (~_^) itukan Hobi kita n Aktiviti kegemaran masa lapang kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sgt byk mknnnnn..a'ah mmg hobi kta sgt kan..haha..kenyang tahap nak tidur jea..hihi

      Delete
  5. selamat berpindah ke rumah sewa yg baru

    ReplyDelete