Thursday, February 16, 2012

Events for Next Month March

Assalamualaikum,
Event yang akan memeriahkan sekitat dan Selangor Kuala Lumpur pada bulan depan akan menemui anda tidak lama lagi. Apa kata kita sama-sama meluangkan masa untuk pergi memeriahkan lagi suasana di sana. Mungkin ada faedah yang akan kita dapat disana nanti.

Market @ Jaya One ini memang boleh dikatakan event yang wajib Asyik pergi. Alasannya suasana dan barang yang dijual tidak pernah mengecewakan malah kita boleh berjimat dengan memiliki barang-barang yang sangat berkualiti.

Baazaar Ohh Bazaar merupakan event yang selalu happening dan boleh dikatakan setiap bulan diadakan ditempat yang sama iaitu di Rasta TTDI. Memang korang takkan kecewa.

Event yang diatas ini pula antara yang terbaru diadakan sebabnya Asyik pun tak pernah pergi lagi. Kelihatan seperti banyak kesenian disini. Dan sesuai untuk keluarga membawa anak-anak mereka pada hujung minggu.

Itu sahaja buat masa sekarang. Harap ada yang mendapat idea kemana nak pergi pada bulan March nanti.
Till next entry.

9 comments:

  1. hopefully we cn meet at one of d event ^^ hehe..

    ReplyDelete
  2. Yg kat jaya One tu Asyik pegi tak?Macam nak pegi je

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa mcm nak pg tp that day my mother birthday so InsyaAllah:)

      Delete
    2. ha wawa pun plan nak pergilah.. lagi pun time tu day out dengan hubby, so boleh singgah. Jom pergi boleh jumpa and amik gambar nati.. :)

      Delete
    3. InsyaAllah wawa kita jmpa kat sana k:)

      Delete
  3. boleh la singgah kalau free nanti

    ReplyDelete