Wednesday, January 4, 2012

You're My Destiny

Assalamualaikum,
Sekarang Asyik tengah dengar lagu You're My Destiny nyanyian oleh Lee Sung Wook. Kalau tak salah Asyik lagu ini adalah OST untuk drama Yuhee the Witch. Antara drama yang paling Asyik suka. Ceritanya boleh dengar lagu ini ialah pagi tadi bangun dari tidur dapat mesej dari yang tersayang Giorgio Izas, dia cakap lagu ini ditujukan untuk Asyik. Wah, berbunga-bunga bila bangun pagi. Terima kasih, kamu sangat sweet. hihi.   You're my destiny too!!..haha. Ok stop pasal cerita tadi, Asyik nak cerita pasal movie yang Asyik baru tengok beberapa hari yang lepas.

Movie ini setiap kali tengok tak pernah lagilah mengecewakan. Asyik ini peminat cerita kartun tak kisahlah kartun tu 3D ke 2D ke yang pasti yang comel dan seangkatan dengannya. Movie yang Asyik tengok baru-baru ini ialah Alvin and The Chipmunks 3. Memang langsung tak mengecewakan. Serius korang akan terhibur dengan setiap gelagat chipmunks yang comel itu. Cerita kali ini diaorang pergi bercuti diatas kapal tapi  disebabkan kenakalan Alvin ini diaorang akhirnya tersesat di sebuah pulau, kat situlah macam-macam perkara yang comel terjadi. Jom kita pergi tengok lagi sekali. hihi.





Till the next entry.

8 comments:

  1. Cantik2 gambar di blog ni... Macam tuannye jugak... Thanks sbb follow blog tak seberapa dari saya...

    ReplyDelete
  2. ChiLaBaey's Spot: Thanks..welcome juga sbb sudi follow:)

    ReplyDelete
  3. saharinasaharudin : terima kasih:0

    ReplyDelete
  4. x sempat tgk alvin & the chipmunks lagi..huhu.bila la nk dpt tgk..

    ReplyDelete
  5. Liza Razak : you kena cpt2 sblm xsempat..klu xsmpt beli dvd jeala..serius cte dia best:)

    ReplyDelete
  6. hamzah ian: camera dslr biasa jea:)

    ReplyDelete