Monday, January 9, 2012

Rinduuuu...

Assalamualaikum, 
Rindu sebenarnya nak join aktiviti macam kat bawah ini. Dah lama dah tak boleh nak join. Masing-masing sibuk dengan hal masing-masing. Bila la boleh buat macam ini lagi kan. Walaupun penat tapi seronok sebab dapat cari pengalaman dan jumpa orang yang sama minat dengan kita. Kawan-kawanku jomla kita join aktiviti yang memenatkan ini lagi.!!






And one more thing kepada sesiapa yang nak membeli atau mengumpul jersi bola bolehlah dapatkan di page Jom Beli Jersi yang dijual oleh kawan Asyik iaitu Cik Zira. Harga dan kualiti memang terbaik.


14 comments:

  1. bagus la ada minat..
    nanti boleh kembangkan lagi..:)

    ReplyDelete
  2. Waaaaa..shewitnyaaaaa..tq sgttttt...ha cpat blik sni..nk niaga sama..indu juga...

    ReplyDelete
  3. diana : InsyaAllah diana..harap2 mcm tu lah:)

    ReplyDelete
  4. ziratulaqma : hihi..hbskan exam dlu bru balik sana..kih2..:)

    ReplyDelete
  5. Mizz ErMa: ni event yg selalu bloggers dan fashionista selalu join..yg plg penting boleh buat bisnes:)

    ReplyDelete
  6. itu jual - jual barang macam ala - ala car boot sale yek?? kat mana yek?

    ReplyDelete
  7. mikamusz: a'ah lebih kurang mcm tu la..ni dekat Rasta TTDI, Keyya Kayya Bazaar:)

    ReplyDelete
  8. bulan ni bazaar kurang sikit..nnt kalau ade saya info2 awak yer :) best gile join bazaar !!

    ReplyDelete
  9. Liza Razak : a'ah nampak mcm xbpe byk sgt bulan ni..Thanks Liza:)

    ReplyDelete
  10. wah nak pergi jugak.. suka shopping!!

    ReplyDelete
  11. Wawa Tasliman: Wawa jom kita pun suka shopping2..hihi

    ReplyDelete