Tuesday, January 3, 2012

January Magazine Collection 2012

Assalamualaikum,
Tahun baru dengan majalah yang sebelum ini tak pernah pun beli, yang pasti cuma tengok-tengok kat kedai dan kadang-kadang pinjam member punya majalah jea. Majalah yang terbaru ialah Ray dan Dara. Asyik dah tukar majalah dari scawaii kepada Ray. Isinya lebih kurang sama cuma berbahasa inggeris dan ayatnya pun tak berterabur. Taklah kecewa bila baca. Kemudian dari Intrend kepada Dara.com lebih ke arah muslimah punya gaya. Majalah Glam memang tak kan dilepaskan tiap-tiap bulan walaupun kadang-kadang susah sikit nak dapatkan sebab cepat sangat SOLD OUT. Dan satu lagi majalah EH!, bergantung juga kepada covernya kalau best confirm di beli. hihi. Jadi setakat itu jea pengenalan untuk majalah Jan 2012. Bye.




No comments:

Post a Comment