Sunday, January 1, 2012

HNY 2012

Assalamualaikum,
Selamat Menyambut Tahun 2012 semua. Kini hanya tinggal kenangan yang indah untuk tahun 2011. Semoga tahun 2011 dapat memberi kita banyak pengajaran dan iktibar untuk digunakan pada tahun baru ini. Asyik sangat berharap apa yang berlaku pada tahun lepas akan menjadi semakin baik pada tahun ini dan sangat berharap kehidupan pada 2012 dapat dijalani dengan penuh rasa sabar dan gembira. 

Dibawah adalah gambar dimana dulu Asyik selalu menyambut tahun baru, hari merdeka dan macam-macam jenis hari yang diraikan bersama dengan keluarga dan kawan-kawan. Memang sangat meriah dan seronok bila menyambut bersama keluarga. Tapi untuk beberapa tahun kebelakangan ini Asyik lebih senang menyambut dirumah. Tak perlu nak bersesak-sesak dan berpanas lagi. Tengok dari rumah pun dah cukup. Inilah Padang Kota Lama di Pulau Pinang. 

Masa Asyik pergi ini sudah kelihatan khemah-khemah siap dipasang untuk menyambut tahun baru yang akan datang. Asyik pergi ini hanya untuk mengambil result IELST. Tempat berkenaan berhadapan dengan Padang Kota Lama. Kalau petang berekreasi disini memang seronok. Di sambut dengan angin pantai yang sangat lembut. Makan bersama keluarga memang bestkan. Jumpa lagi di entry yang lain dan Happy New Year 2012.




8 comments:

  1. HAPPY NEW YEAR dear!!! :D
    semoga azam asyik menjadi kenyataan...!

    XOXO

    ReplyDelete
  2. Syafiqah Hashim : Thank you Syafiqah..:)
    Happy New Year:)

    ReplyDelete
  3. very cute outfit, looks like what i usually wear.



    -GabiFaya
    http://gabifaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. kakaaak... Happy new year 2012! Have a great year ahead! amien :)

    love,
    Icha^^

    ReplyDelete
  5. ichabeldarmawan : Thanks Icha, Happy New Year to you too..Have a great year ok..:) Amin..

    ReplyDelete
  6. purple! suka sangat :'D btw, lama tak jenguk sis nikisa :) happy new year! :D

    p/s: nice layout! i'm thinking white is gonna be this season's blog theme colour :P

    ReplyDelete
  7. Amierah Nabillah : hihi..sis pun mmg sgt suka purple..happy new year bella..:)

    p/s: thank you..yup i think so..:)

    ReplyDelete