Thursday, January 26, 2012

Golden Fortune Gurney Paragon

Assalamualaikum,
Selamat malam semua dan selamat menghabiskan cuti CNY. Sekarang pasti sudah mula kerja dan mula persekolahan. Harap-harap semuanya cukup berehat dan sihat selepas bercuti ini. Asyik pun dah lama tak update blog. Banyak aktiviti sangat masa bercuti CNY. Dalam entry kali ini antara aktiviti yang Asyik buat. Kalau pergi jalan-jalan sudah pasti kita akan pergi makan. Dalam masa terdekat ini saja Asyik rasa dah 2 kali pergi makan Pizza Hut tapi makan pizza yang berlainan rasa. Kali ini kita cuba Golden Fortune bersempena dengan CNY.

















Lepas makan kitaorang pergi jalan-jalan kat Gurney Drive. Dah lama tak pergi makan dan ambil angin kat Gurney Drive. Makan lagi ok!! Makanan untuk malam pula ialah laksa penang dan pasembur. Habis makan bersiar-siar di persiaran gurney drive sambil menikmati keindahan pantai dan bau pantai yang tak berapa nak enak baunya. Di sekitar gurney drive terdapat plaza gurney yang tak kurang hebatnya. Tapi kitaorang tak masuk pun sebab dah lewat. Banyak kedai dah tutup jadi kitaorang teruskan jalan-jalan di kawasan yang baru dibuka iaitu Gurney Paragon. Gurney Paragon sama macam tempat makan lain cuma kedainya lebih up to date dan selesa. Tapi Gurney Paragon masih banyak yang belum siap. Kitaorang cuma bergambar jea di sekitar Gurney Paragon sebelum bertolak pulang.

Till the next entry.

* PERHATIAN - Asyik tak tahu kenapa tak boleh nak follow orang lain. Bila nak follow mesti keluar ayat ini 'We're sorry...We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later.' Serius dah banyak kali so Asyik minta maaf pada sesiapa yang follow Asyik tapi Asyik tak follow. Sedih sangat. huhu.

10 comments:

  1. Hello Asyik,
    thanks for dropping by.
    My dad is kelantanese,while my mom is penangite,but we have more relatives in Penang than in Kelantan.

    Sorry Asyik,takes time to send you something since the last time I asked your address,will try to make it out soon,busy sketla keje banyak,proton dah nak keluar model baru soon ni kan.

    Nanti bila Dayah dah hantar,nanti Dayah inform.And bila nak dtg KL ni?kita kena makan2 ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh really, I asal penang dan parents mmg menetap kt penang..cuma bljr jea kt kl..bf org kelantan..kih2..

      it's ok dear, take ur time..fhm bila keje ni mmg mcm2 hal kna buat kan..:)
      this weekends dtg lepak kl jap utk settle keje yg tertunggak..kih2..if ada kesempatan blehla jumpa jap..:)

      Delete
    2. Sure dear,
      if you have time this weekend,please let me know,k?

      hidayashamsudin@yahoo.com

      bahaya nak bagi no phone kat sini

      Delete
    3. hihi..sure dayah..
      no problem..:)

      Delete
  2. nak pergi gurney paragon bila balik Penang nati.

    Oh u guna Yahoo ke tak boleh follow tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wawa pun org penang juga ke?ramai juga ek org penang..hihi

      kalau click kt button follow terus jea kuar ayat tu, so mmg lngsung xleh nak select google or yahoo..huhu..

      Delete
  3. bestnya jalan jalan
    Asyik dah baca entri ni
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-sebab-kenapa-aku-buat-spot-check.html
    hehehe

    ReplyDelete