Wednesday, January 18, 2012

Cutest Things

Assalamualaikum,
Little things in my room. 

English tea sets ini Asyik dapat dari kenduri kahwin yang Asyik pergi. Comel sangat. Nak guna macam sayang jea so dijadikan hiasan jeala sebab comel sangat. Kalau ada sesiapa rasa nak kasi hadiah itu dialu-alukan. haha

Small cactus ini Asyik beli di Ikea. Sebenarnya ada 5 jenis cactus tapi sekarang dah tinggal 2 jea. Ini gambar sebelum yang tinggi tu mati. huhu. Tak tahu kenapa maybe cuaca tak sesuai atau terlebih air ataupun tak dijaga dengan rapi. Nak kena beli pokok atau bunga lain pula lah macam ini. Bila ada tumbuhan hijau yang hidup didalam bilik Asyik rasa baru berseri bilik.
Till the next entry.

8 comments:

  1. Teringin nak bela kektus.... Susah ke nk jaga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cactus ni sbnrnya senang jea nak jaga cuma xtahu bpe lama dia boleh tahan..
      ckp cahaya dan cukp air dh boleh hidup:)

      Delete
  2. Teringin gak nak bela kaktus tapi takut tak terjaga hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala utk lelaki pun boleh sbb cactus ni hanya perlu disiram 2or3 day sekali sahaja..

      Delete