Tuesday, June 28, 2011

Fleamarket - Krusty Market

Assalamualaikum and Hello,

Sape yang pergi Fleamarket?Suka tak Fleamarket? Best tak? banyak pula tanya kan..btw memang best pun kalau dapat pergi menghabiskan duit..haha..Yang penting memang sangat murah sebab itulah boleh shopping, kalau mahal jangan haraplah nak beli..hihi..(kedekut benor).. 

Krusty Market ini diadakan selama dua hari, so kepada sesape yang pergi tu tahulah macam mana keadaannya.. Event ni diadakan di dalam Millenium Square Sec.14 Petaling Jaya..Lebih selesa sebab tak perlu berpanas-panas.. Kawasannya pun agak luas dan bebas..So check it out...:) Peace...


Pic credit to Giorgio Izas


VISIT AND SHOPPING
  Nikisa Closet

Magnolia by Nikisa Closet


Will Update This Week..
Jangan lupa shopping to all the gorgeous people..

Nikisa Closet

Sunday, June 26, 2011

Hanis Zalikha kau saja kan wat aku cm nih...huhu..

Assalamualaikum and Hello,
Weekend datang saya happy tapi... But why me? why me?.. Kau saja kan buat aku macam ni.. Serba salah aku nak cerita..huhu.. Kau saja kan.. Sampai hati kau kan.. Sorry ter'emo' sikit hari ini.. Korang kenal Hanis Zalikha? Tak kan tak kenal kot... Saje lah tu.. Dialah yang buat aku jadi macam ni.. Jadi 'Emo'...Warghhhhhhhhhhh... Kenapa kau cantik aku pula pendek dan sebagainya.. Aku tak puas hati betullah...haha.. Korang jangan salah sangka, sebenarnya semalam terjumpa Hanis Zalikha kat Chic POP Street Market 8.. Tengah scan baju-baju kat Thr5t pastu terpandang jiran Thr5t iaitu Stellar, sekali ternampak Hanis Zalikha betul-betul kat depan mata..haha.. Ok, masa tu cool lagi after that macam ramai dah perasan dia kat situ jadi aku cepat-cepat bayar and keluar dari situ.. Masa tengah bayar tu Hanis dah keluar dari Stellar..Aku and my partner ternampak dia kat booth baju lain pula, and then tegurlah dia kejap and bergambarlah, apa lagi kan..haha.. Dan dia sangat baik dan cantik malah tinggi..jeles ok.. Silap tak pakai heel masa tuh, kalu tak sama jea tinggi..haha.. Tak nak mengalah tuh..haha.. Gurau-gurau jea k..Take a look at the picture.. Smileeee..




It's me and Hanis Zalikha






Me and my Giorgio Izas

VISIT AND SHOPPING
Nikisa Closet

Friday, June 24, 2011

Friday...

Assalamualaikum and Hello,

Friday is a special day in itself! You know why? Well, Friday is the last working day of the week (for most of us), Friday is the beginning of a fun filled and relaxing weekend..Friday is the day that gets you into the holiday mood! 
Happy Holiday!!!


Make a Friday a day to celebrate work well done that you can be proud of knowing that you just didn’t put in time to the next pay check. ~Byron Pulsifer 

VISIT AND SHOPPING
Nikisa Closet

Wednesday, June 22, 2011

Wallpaper FREE!!!! Silalah ambil...

Assalamualaikum and Hello,
If u guys need new wallpaper, come and take this..hihi..FREE from Nikisa Closet..I made it for u guys..Visit HERE to take the Wallpaper with a great size..

 Follow this Step..
1- Visit Nikisa Closet
2- Check on the PRODUCT
3- And save it!!!

Simple right..


ENJOY...LETS SHOPPING...
VOLUME 2 COMING SOON..

Continue entry 'Black and White Dinner' + Karok + Mc'D...

After kitaorang habis dinner kitaorg decide untuk menghiburkan hati, sebabnya dah habis semester yang sgt memenatkan tapi sgt menyeronokkan..(sape2 yg xtahu leh tgk entry yg lepas ok) ..Untuk itu kitaorang bersetuju nak pergi karaoke, sebab kawan-kawan Asyik ni gila karok..suara memang tahap Alicia Keys lah..serius xtipu..memang hebat hbslah..terutama sekali Tim Daud..Perghhhhhhhhhhhhhh...mmg tahap artislah..hampir 20 lagu dia nyanyi malam tuh..Asyik xnyanyi pun just menumpang dengar jea..ha3..Hebat juga kawan2ku ini..Mcm2 bakat ader..he3..Zaza dan Xerra xkurang hebatnya, walaupun nampak malu2 tapi nyanyi juga ok..hebat2 ok..he3..Lepas tuh karok mestila lapar kan jadi kitaorang decide pergi lepak jap kat Mc'D..yeala bukan selalu boleh relax2 and sembang2 mcm tuh kan..selalunya busy jea dgn assingment..xsempat nak buat 'Girls Talk' ni..Pape pun Asyik mmg happy..happy sebab 1st semester dah hbs..huraaaayyyyy...tunggu bln 9 new semester..Hope everything will be ok..^_^















Pic Credit to Xerra

Tuesday, June 21, 2011

Introducing Our Blogshop - Nikisa Closet

Assalamualaikum and Hello,
What do you think about online blogshop? Yes, I know memang ada baik dan buruknya tapi selagi kita tak mencuba kita tidak tahu kan kelebihan dan kelemahannya..So, for your information, me (Nikisa Izas) and my partner Giorgio Izas telah berpakat untuk menubuhkan satu blogshop untuk semua yang suka membeli-belah secara online..

Blogshop tersebut di namakan sebagai Nikisa Closet..If i'm not mistaken Nikisa in Greek means "I Won"..So I hope Nikisa Closet dapatlah memenangi hati anda semua..Di Nikisa Closet kami menyediakan pelbagai jenis Pre-Loved Collection yang sangat murah dan cantik..Pada masa akan datang Nikisa Closet akan cuba untuk mengeluarkan produk atau design tersendiri..Diharap anda semua dapat menyokong dan membantu Nikisa Closet supaya boleh maju dengan lebih jayanya..hehe..
Hopefully akan berjaya..Amin..
Order jangan tak order ok..LOL..

Pre-loved Collection Vol. 1



VOLUME 2 COMING SOON...

Sunday, June 19, 2011

Bon Appetit - Julie & Julia


Assalamualaikum and Hello..

Did you've been watching this movie yet? 
Julie & Julia is a 2009 American comedy-drama film written and directed by Nora Ephron starring Meryl Streep, Stanley Tucci, Amy Adams, and Chris Messina. The film contrasts the life of chef Julia Child in the early years of her culinary career with the life of young New Yorker Julie Powell, who aspires to cook all 524 recipes in Child's cookbook in 365 days, a challenge she described on her popular blog that would make her a published author. This story really make me feel fresh, energetic, also feel like French women..haha..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plot of the movie is :
In 2002, Julie Powell (Adams) is a young writer with an unpleasant job at the Lower Manhattan Development Corporation's call center, where she answers telephone calls from victims of the September 11 attacks and members of the general public complaining about the LMDC's controversial plans for rebuilding the World Trade Center. To do something she enjoys, she decides to cook every recipe in Mastering the Art of French Cooking (1961) by Julia Child (Streep) Powell decides to write a blog to motivate herself and document her progress.

Woven into the story of Powell's time in Queens in the early 2000s is the story of Child's time in Paris throughout the 1950s, where she attends Le Cordon Bleu to learn French cooking and begins collaborating on a book about French cooking for American housewives. The plot highlights similarities in the women's challenges. Both women receive much support from their husbands, except when Powell's husband becomes fed up with her excessive devotion to her hobby and leaves her for a short time.

Eventually, Powell's blog is featured in a story published in The New York Times, after which her project begins to receive the attention of journalists, literary agents, publishers, and a dismissive response from Child herself. Although Child's book is rejected by Houghton Mifflin, it is accepted and published by Alfred A. Knopf. The last scene shows Powell and her husband visiting Child's kitchen at the Smithsonian Institution and Child in the same kitchen receiving a first print of her cookbook and celebrating the event with her husband.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
When you love blogging, as I do, you’re hungry to write, think of ideas, find good images. You look forward to switching on the computer, scanning your notes and starting a draft post. It’s hard work, but fun. Tiring, but satisfying too. Just like cooking, for those who love it…And this film shows that life is really interesting and meaningful, even though sometimes things that we want we can't get it. Blogging needs to come almost naturally, you should be yourself in your writing. I try to imagine I’m actually talking to my reader and try to write in my own personal style. I’m not a famous blogger (in my dreams…), I’m just trying to present a useful, thought provoking or helpful post...Thanks for reading..Bon Appetit..


CLICK HERE TO SHOPPING PRE-LOVED ITEMS..


Nikisa Closet

Friday, June 17, 2011

Check this out - Izas by Nikisa Closet - Volume 1 (Pre-loved)



Wooden Caged Heels. - AVAILABLE
Length 25cm, heels height 9cm/3.5".
Shoes are size 37 / Size 6.
Selling for RM20


Maroon Cardigan. - AVAILABLE
Selling for RM10
Measurement:
Shoulder Length: 15"
Sleeve Length: 22.5"
Length: 22"
Size:  S


Turquoise Tops. - AVAILABLE
Selling for RM10
Measurement:
Shoulder Length: 13"
Sleeve Length: -
Length: 23"
Size:  S


Dark Olive Green Long Tops/Blouse. - AVAILABLE
Selling for RM20
Measurement:
Shoulder Length: 14.5"
Sleeve Length: 6"
Length: 34"
Size:  M


Dark Bluebird Long Tops/Blouse. - SOLD TO FARHANAH
Selling for RM20
Measurement:
Shoulder Length: 13"
Sleeve Length: -
Length: 31"
Size:  M


Floweret Brown Waist Tops. - AVAILABLE
Selling for RM20
Measurement:
Shoulder Length: 8"
Sleeve Length: 10"
Length: 27"
Size:  M


Cubism Blue Ladies Shirt. - AVAILABLE
Selling for RM25
Measurement:
Shoulder Length: 14"
Sleeve Length: 22"
Length: 24"
Size:  M

Lets Shopping girls.. If Interested Check HERE..

Nikisa Closet
CLICK THIS BADGE TO SHOPPING