Monday, May 30, 2011

Preloved Party + Bloggers Bazaar + Glam Heart

Location: 
The Old Blossom Box Store
309, Block 2,
Laman Seri Business Park,
Section 13, Shah Alam

RSVP HERE
and don't forget to LIKE Facebook page HERE


Please log on to www.hooha.asia and register for the walk. Also, even if you can't make it, please pass the word around.Check here too GLAM.

Beautiful Saturday

Always enjoy life, no matter how hard it seems!
When life give you a thousand reasons to cry. Show the world that…
You have million reasons to SMILE!!!

Assalamualaikum, Fun, Fun and Fun. Last saturday Asyik menghabiskan masa bersama dgn tersayang..Sebenarnya dah lama xkeluar dengan tersayang berdua..Sebab masing-masing sibuk dengan aktiviti harian..So we decide untuk keluar sabtu lepas..Setelah Asyik habis assingment untuk sem 1, barulah boleh keluar berjalan-jalan dgn tenangnya..Alhamdulillah semuanya selesai dengan baik..Kami decide untuk tgk wayang citer seram iaitu 'KARAK'...ha3..xnak citer lebih2 sebab seram..g tgk sediri ok..sebelum tuh kitaorang lunch kat Shihlin Taiwan Street Snack..Asyik dan si dia order Handmade Oyster Mee Sua (mmg wajib makan klu dtg sini) pastu si dia order Seafood Tempura dan XXL Crispy Chicken...sedapnya...Lepas mkn2 kitaorg jenjalan dulu sblm wayang start..

Pastu ternampak Mascot and Cosplay 2011..Si dia ni mmg peminat cosplay..Tapi xsempat nak ambil gambar sebab diaorang sibuk nak pergi mana ntah..xsempat nak kejar..ha3..After that kitaorang ternampak ada jualan murah Guardian..apa lagi serbulah..he3..Si dia belanja parfume dan bag yg sgt cute..Thanks dear..Lepas jea tgk wayang kitaorg ke Shah Alam, mula2 niat nak pergi Putrajaya untuk join Himpunan Sejuta Belia tapi ntahla mcm mana boleh pergi Shah Alam semata-mata nak karok..ha3..mmg have fun hbslah..Walaupun suaraku hancursssssss tapi layannnnnnn..ha3...See u next entry guys..thanks for reading..:)









Saturday, May 28, 2011

All about Master!! AD 773 / 01 (Jan - May 2011) BEST GILER!!! NO LIE! With all Prof's and Doc's!!!

Jumpa org Jepun yg dtg untuk kutip sampah kt sini..MALU OK..



Group kat Kerachut yg paling bising..

Tunggu turn nak naik Bot..


Kat Dataran Pahlawan, Melaka

Pace Gallery, Petaling Jaya

Museum kat Melaka

Pantai Kerachut

UiTM, Jln Othman, assessment time...

Prof Jai, yg kt belakang tuh sempat g kan...

1st time dok belakang dlm kelas..he3



Muka sememeh giler time nih..ha3..Pantai Kerachut

Classmates ku yg havoc..


With Penyu bertelur..

Ni kat Ulu Perdik..




Part 1 
Jumpa Sem depan ...;)
Pic Credit : T'are amek dr wafi meerole ama tim db prof and me..he3..

Wednesday, May 25, 2011

Continue entry 'Black and White Dinner' Now + Karok + Mc'D...

After kitaorang habis dinner kitaorg decide untuk menghiburkan hati, sebabnya dah habis semester yang sgt memenatkan tapi sgt menyeronokkan..(sape2 yg xtahu leh tgk entry yg lepas ok) ..Untuk itu kitaorang bersetuju nak pergi karaoke, sebab kawan-kawan Asyik ni gila karok..suara memang tahap Alicia Keys lah..serius xtipu..memang hebat hbslah..terutama sekali Tim Daud..Perghhhhhhhhhhhhhh...mmg tahap artislah..hampir 20 lagu dia nyanyi malam tuh..Asyik xnyanyi pun just menumpang dengar jea..ha3..Hebat juga kawan2ku ini..Mcm2 bakat ader..he3..Zaza dan Xerra xkurang hebatnya, walaupun nampak malu2 tapi nyanyi juga ok..hebat2 ok..he3..Lepas karok mestila lapar kan jadi kitaorang decide pergi lepak jap kat Mc'D..yeala bukan selalu boleh relax2 and sembang2 mcm tuh kan..selalunya busy jea dgn assingment..xsempat nak buat 'Girls Talk' ni..Pape pun Asyik mmg happy..happy sebab 1st semester dah hbs..huraaaayyyyy...tunggu bln 9 new semester..Hope everything will be ok..^_^















Pic Credit to Xerra